Online bestellen
Image Alt

Teamleider bediening m/v

Druk baasje gezocht!

Teamleider bediening

Os Steakhouse, het beste restaurant van Heiloo, bezorgt sinds maart vorig jaar restaurantwaardige maaltijden aan huis. De afhaal en privébezorging is sindsdien flink uit haar jasje gegroeid en we kunnen de drukte bijna niet meer aan.

We mogen dus wel zeggen dat we hier erg goed in zijn maar bij Os Steakhouse is ‘the sky the limit’! Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons komen helpen om Os Steakhouse naar nog grotere hoogte te laten stijgen. Onze teamleider bediening gaat hierin een grote rol spelen.

Of je horeca ervaring hebt of dat je een diploma hebt maakt ons niet uit. Wij zoeken een geboren leider, een troubleshooter, iemand die stressbestendig is en vooral een trouwe en fijne collega die onze Os toppers kan aansturen, onze gasten ontvangt en graag meewerkt op de vloer.

Iemand die wil groeien in ons bedrijf zodat wij kunnen bouwen aan onze ambitie om met Os Steakhouse Nederland te veroveren door landelijk de allerbeste standaard voor restaurantwaardige maaltijden aan huis neer te zetten.

Herken jij jezelf in deze beschrijving of heb je nog een andere fantastische eigenschap die goed past bij de functie van teamleider bediening bij Os Steakhouse? Kom dan zo snel mogelijk een kop koffie bij ons drinken zodat wij jou meer kunnen vertellen over deze functie. Wij zijn benieuwd wat jij kan en hoe jij ons kunt helpen om samen met jou ons doel te bereiken.

Direct solliciteren