Online bestellen
Image Alt

Manager Afhaal locatie m/v

Is bij jou ook the sky the limit?

Manager Afhaal locatie

Os Steakhouse, het beste restaurant van Heiloo, bezorgt sinds maart vorig jaar restaurantwaardige maaltijden aan huis. De afhaal en privébezorging is sindsdien flink uit zijn jasje gegroeid en we kunnen de drukte bijna niet meer aan.

We mogen dus wel zeggen dat we hier erg goed in zijn maar bij Os Steakhouse is ‘the sky the limit’! Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die komen helpen om Os Steakhouse naar nog grotere hoogte te laten stijgen. Onze general manager gaat hierin een grote rol spelen. Of je ervaring hebt of dat je een diploma hebt maakt ons niet uit.

Wij zoeken een geboren leider, een troubleshooter, je bent stressbestendig en vooral een trouwe en fijne collega die de afhaal en privébezorging zelfstandig in goede banen gaat leiden. Iemand die mee wil groeien met ons bedrijf zodat wij kunnen bouwen aan onze ambitie om met Os Steakhouse Nederland te veroveren door landelijk de allerbeste standaard voor restaurantwaardige maaltijden aan huis neer te zetten.

Herken jij jezelf in deze beschrijving of heb je nog een andere fantastische eigenschap die goed past bij het managen van onze afhaal en privébezorging? Kom dan zo snel mogelijk een kop koffie bij ons drinken zodat wij jou meer kunnen vertellen over deze functie. Wij zijn benieuwd wat jij kan en hoe jij ons kunt helpen om samen met jou ons doel te bereiken.

Direct solliciteren

  Rijbewijs

   

  Menukaart aangepast

  We hebben onze menukaart veranderd, voor- en hoofdgerechten zijn in prijs gedaald zodat jij meer vrijheid hebt in het samenstellen van jouw diner. 

  • Meer keuze en meer vrijheid
  • Duurzamer, doordat je bestelt wat jij wilt
  • Gezonder
  • Je kan samen delen