CADEAUBON VAN OS STEAKHOUSE

Uit eten bij Os Steakhouse in Heiloo is natuurlijk al heel erg leuk en lekker. Dat zien we dagelijks aan de enthousiaste eters in ons restaurant. Maar een Os Steakhouse Cadeaubon krijgen of cadeau geven is op zijn minst net zo leuk!

De Os Steakhouse Cadeaubon is een wel héle lekkere verrassing waarmee de gelukkige ontvanger heerlijk uit eten kan in ons gezellige restaurant midden in Heiloo. Heerlijke genieten van onze huisgemaakte voorgerechten, authentieke gerechten van de houtskoolgrill en desserts. En wat te denken van onze fantastische bier- en wijnkaart? Met onze Cadeaubon geef je dus wel iets heel lekkers weg. Ook als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld zakenrelaties is de Os Steakhouse Cadeaubon bijzonder geschikt.

De cadeaubonnen van Os Steakhouse zijn verkrijgbaar in ons restaurant voor €10,00, € 25,00, € 50,00 en € 75,00. Vanaf € 50,00 krijg je er zelfs een heerlijke fles rode, witte of rosé wijn naar keuze bij! Je kunt cadeaubonnen dagelijks afhalen in ons restaurant vanaf 14:00 uur.