Online bestellen
Image Alt

Allround medewerker m/v

Groei jij met ons mee?

Algemene medewerker

Os Steakhouse, het beste restaurant van Heiloo, bezorgt sinds maart vorig jaar restaurantwaardige maaltijden aan huis. De afhaal en privébezorging is sindsdien flink uit zijn jasje gegroeid en we kunnen de drukte bijna niet meer aan.

We mogen dus wel zeggen dat we hier erg goed in zijn maar bij Os Steakhouse is ‘the sky the limit’! Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen voor verschillende functies die ons komen helpen om Os Steakhouse naar nog grotere hoogte te laten stijgen. Of je horeca ervaring hebt of dat je een diploma hebt maakt ons niet uit. Wij zoeken creatievelingen, geboren leiders, troubleshooters, trouwe collega’s, zelfstandige werkers en mensen die groot durven denken, net als wij. Mensen die willen groeien en mee willen bouwen aan onze ambitie om met Os Steakhouse Nederland te veroveren door landelijk de allerbeste standaard voor restaurantwaardige maaltijden aan huis neer te zetten.

Herken jij jezelf in deze beschrijving of heb je een andere fantastische eigenschap waar wij vanaf moeten weten? Kom dan zo snel mogelijk een kop koffie bij ons drinken. Wij zijn benieuwd wat jij kan en hoe jij ons kunt helpen om samen met jou ons doel te bereiken. Denk je na het lezen van deze vacature dat je geen fantastische eigenschap hebt die bij één van de openstaande functies past? Kom dan toch langs. Misschien kunnen we samen jouw verborgen talent ontdekken!

Direct solliciteren